Mreža KROJ – mladinska mreža za karierni razvoj povezuje organizacije mladinskega sektorja, ki delujejo na področju kariernega razvoja mladih.

Je relevanten sogovornik odločevalcem, povezovalec reprezentativnih organizacij, postavlja standarde kakovosti na področju kariernega razvoja v mladinskem delu, mladim omogoča dostop do kvalitetnih informacij ter je prostor za razvoj potencialov. Mreža KROJ je vez med ključnimi akterji na mladinskem polju, ki spodbuja mlade, da ustvarijo svojo karierno pot.

Regijski koordinatorji skupaj z nami obveščajo mlade o aktivnostih Mreže KROJ ter drugih s kariernih razvojem povezanih dogodkih in promovirajo standarde kakovosti kariernega razvoja Mreže Kroj, s katerim bi radi vpeljali skupni profil zagotavljanja kakovosti, ter zagotovili, da uporabniki programov Mreže KROJ razvijajo ustrezne kompetence raziskovanja in načrtovanja lastne karierne poti. Pridruženim organizacijam nudimo pomoč pri razvijanju in dopolnjevanju lastnih sistemov kakovosti na način, ki prispeva k njihovi boljši kakovosti in učinkovitosti.

Mreža Kroj podpira izmenjavo znanj, informacij in gradiv med partnerji mreže. V ta namen pripravljamo brezplačna izobraževanja za naše članice. V 2019 smo med drugim organizirali usposabljanja na teme kompetenčnega intervjuja, igrifikacije in NLP tehnik.

Vsako leto pripravimo vsaj eno skupno akcijo, Karierni teden, s katero želimo mladim ponuditi konkretno podporo pri izzivih, ki jih prinašajo karierne odločitve. V ta namen smo vzpostavili tudi Karierno klepetalnico na našem Facebook in Instagram profilu. Vsem regionalnim koordinatorjem nudimo možnost oglaševanja lastnih aktivnostih na družabnih omrežjih Mreže KROJ.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite in prispevate h kvalitetnem kariernem razvoju mladih v vaši regiji.

Postani regijski koordinator Mreže KROJ >>>

Postani del Mreže KROJ >>>