O nas

Mreža KROJ – mladinska mreža za karierni razvoj povezuje organizacije mladinskega sektorja, ki delujejo na področju kariernega razvoja mladih.

Smo relevanten sogovornik odločevalcem, povezovalec reprezentativnih organizacij, ki postavlja standarde kakovosti na področju, mladim pa omogoča dostop do kvalitetnih informacij ter je prostor za razvoj potencialov. Mreža KROJ je vez med ključnimi akterji na mladinskem polju, ki spodbuja mlade, da ustvarijo svojo karierno pot.

 

V letu 2017 smo nadgradili idejo o Nefiks kariernem razvoju mladih v Mrežo za karierni razvoj, ki smo jo s pomočjo MOL v letu 2018 razvili v mrežo osmih organizacij, ki so sprva sodelovale pri mreži. V slovenskem nevladnem prostoru smo tako v nekaj mesecih le iz nekaterih organizacij oblikovali Mladinsko mrežo za karierni razvoj – KROJ. Naš namen je namreč skupen, saj vsi spodbujamo mlade, da ustvarijo svojo karierno pot, s tem da jim omogočamo dostop do kvalitetnih informacij in si prizadevamo biti prostor za razvoj potencialov.

 

Verjamemo v medsebojni prenos znanja, zato organiziramo usposabljanja na teme kariernega razvoja mladih. Povezujejo nas skupni projekti,  organizacija skupnih dogodkov mreže in karierna svetovalnica.

 

V Mrežo KROJ je trenutno vključenih 10 članic iz območja Ljubljane in 8 pridruženih članic iz drugih mest Slovenije.