Članice mreže Kroj bomo tudi leto 2022 pričele s kariernim tednom, ki pa se bo letos odvijal med 10. in 16. januarjem 2022. Pridruži se nam in ukroji svojo kariero z nami.

Pot do zaposlitve in pomembne odločitve je lahko včasih presneto težka. Da bi kar se kar najbolje pripravili nanje pa zate pripravljamo karierni teden 2022. Kot vsako leto pripravljamo številne dejavnosti in izobraževanj, med njimi tudi Nefiks karierni dan, ki bo potekal po prijavljenih srednjih šolah širom Slovenije. 12. januarja se bomo posvetili možnostim za osebni in kompetenčni razvoj ob sodelovanju v različnih nevladnih organizacija. Z udejstvovanjem v civilni družbi lahko mladi spreminjajo svet, kar pa je postal tudi naš moto dneva: »Postani sprememba«.

Letošnja novost je tudi skupen projekt članic mreže. Pripravljamo namreč že drugo usposabljanje za karierne svetovalce. Udeleženci se bodo preko delavnic spoprijeli z osnovami psihološkega svetovanja, kariernim svetovanjem v teoriji in praksi, inovativnimi metodami svetovanja in s pregledom trga dela, trendom zaposlovanja in pozicioniranja iskalca zaposlitve.

Načrtujemo pa še več zanimivih delavnic in dogodkov za mlade, mladinske delavce in strokovno javnost, ki jih bomo kmalu objavili na naši spletni strani.